*{[(League of Against La! La!)]}*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

講下你討厭佢的地方

+3
CHING96
YANKI:*)
趙仔
7 posters

向下

講下你討厭佢的地方 Empty 講下你討厭佢的地方

發表 由 趙仔 周四 6月 12, 2008 3:51 pm

我呢!!!
超多牙

1.記得我買左部新電腦,
成日有d問題發生,
好似睇唔到pps咁,
我就同佢講我有依個問題,

跟住佢就話我help你整牙,
我話好牙,
佢上到黎我屋企,,
佢自己仲叫好多人上黎,
我係唔知道ge,
then佢開始睇,
佢睇左好耐,

我就問你識唔識ge??
佢就話我黎睇下,唔知整唔整到!!
我......冇野講lor,,
咁佢上黎做咩牙??

2.有一次佢同黎hei出mk,
出到去,
佢打俾我話見到有好多小鬼的野,
佢好靚tim,
我就叫佢help我買,
佢就話不如你自己出黎睇先買la,
我都唔知你鍾唔鍾意,
下,
你唔買就唔買la!!!
真係.....

3.係上個月,
台灣d雜誌有好多有大東,
跟住佢知我會買,
就好早同我講不如我help你買牙,
佢help我買係因為想換7仔d bear
但個時係星期6la,
我要星期二先見到佢,
我話我想自己買牙,
我咁耐先見到你,
我好想睇!!
跟住佢冇LALA又話我見到有佢地個本,
我話唉,
好LA!!
我超唔想LOR

仲有好多........
趙仔
趙仔
~超憎LALA的超級頭號大首領~

文章數 : 66
注冊日期 : 2008-06-04
年齡 : 32

http://www.xanga.com/abcxyz_water

回頂端 向下

講下你討厭佢的地方 Empty 回復: 講下你討厭佢的地方

發表 由 YANKI:*) 周四 6月 12, 2008 6:23 pm

嘩....
大把 LA....
如果唔係點會有呢個 FORUM 的誕生......xDDD
要說的話嘛.....就係

1.成日放流料!!!仲要死唔斷氣咁話自己 arm !!
這樣的經驗我試過4次之多!!問你死未!?
1st,,,,,話說有次學校有次搞咩"琉璃工作坊"
我就話"等我又去玩下sin....整玻璃好似好有趣"
THEN 佢就話,,,
"琉璃唔係玻璃~"
我話"係咩?我記得好似係一樣~"
佢話"唔一樣~"
我已經唔想同佢拗...
話"算 LA....唔同你拗...由得佢"
佢仲死唔斷氣係咁話"我明明記得唔一樣!" OTZ
2nd....我相信好多人都知呢件事...
因為有果陣好多人都在場...
上年水運,,, CHING 游果場...
另一條 LANE 條友上唔到水....
佢就話" CHING 上唔到水~"
我話"唔係~~第2個黎 GE"
佢繼續講"唔係 WOR~果個係 CHING 黎~"
我話"都話唔係 LO!!"
佢"唔係 WOR~"
即刻扯火...一句飛埋去...
"我同過佢游水,,佢上到水呀!!"
佢即刻無聲出~~我知周圍 GE 人都想笑~~不過忍住姐... Cool
就算睇返場刊...都唔係佢條 LANE``
真心食屎 LA ,,,,又唔睇清楚....又要死拗!! SXIT !!
3rd,,,今年 SPORTS DAY,,,
我同 BITHIA 搵MT 班 STAFF 係邊度整野....
佢老點我地去左第度!!
4th,, 2E 某次班會活動前~~
我問 TRACY "班會活動幾點呀?"
TRACY ARM ARM 問完 ANGO 返黎~~
答我 " 7:00"<----假設時間
LALA 就話喇" 下~我記得係6:00 WOR"
TRACY 就話"下!我 ARM ARM 問完 ANGO WOR!!"
佢又無聲出喇..... clown
我唔明佢點黎咁多流料....xDDDD

2.成日同人講同 D 人幾熟幾熟....
苗 X 琛同佢住同一幢樓,,,,
佢就成日都話,,,
"我今日撞到苗 X 琛呀,,仲同我一齊返黎,,"
我問"咁點?" 佢"無呀~" OTZ
又有一日,,,, 佢"我今日撞到苗 X 琛呀,,仲對我笑,,"
又有一日,,,,"我今日撞到家姐(我校超帥的 TB)呀~"
我都唔明點解佢要曬同佢地好熟..... OTZ
F.2 那年的 SPORTS DAY....
我說"苗 X 琛都算幾令仔丫!!(xDDD那時未認識 NewS 同 KT 同J 家,,,,so 姐係未見過真正的靚仔 xDDDD) 運動又勁~~讀書又勁(E 班的男人),,,又會有 D 咁完美的人..."
佢就話"佢表面睇好姐...事實上佢有 D 野你地唔知姐"
我心諗"X 街丫!!你同佢好熟咩...你知佢 D 乜呀....收 LA....你同佢住同一幢 JA!!"
我問"係咩,,,有咩事呀?"
佢"D 高 FORM 話佢好 hiu,,so 佢冇朋友"
我心諗"唔覺丫...王 X 輝好似同佢幾 FD....
仲有,,,我F.1,,,王 X 輝係我 GP...有次玩生命之旅...
唔知點解,,,苗 X 琛同佢班 FD 係隔離,,
佢地又唔知點解一齊玩,,,
仲玩得din 過我地=-=....照道理唔會冇 FD 丫~~"
但廢事同佢拗....我選擇唔出聲.....

大概係咁 LA.....
~超憎LALA的第三大領袖~
~超憎LALA的第三大領袖~

文章數 : 11
注冊日期 : 2008-06-03
年齡 : 31

回頂端 向下

發表 由 CHING96 周五 6月 13, 2008 6:54 pm

我要留位 .. 遲小小先打番XDDDD

CHING96
~超憎LALA的第二大領袖~

文章數 : 36
注冊日期 : 2008-05-31

http://antilala.666forum.tw

回頂端 向下

發表 由 K小雯 周六 6月 14, 2008 8:52 am

你地講果d野我都差唔多全部經歷過
但係最黑人憎就係霸咪

我同佢都唱過兩三次K
但係次次佢都係由頭唱到落尾
好似首首歌都識咁
又以為自己唱得好好聽
人地少少走音佢都係度笑..

有一次我生日成班FD+佢一齊去唱K啦
佢又係唱左勁耐
之後我同Mandyhui佢地都有幾次叫佢讓個咪出尼
但係佢都話等陣先等陣先LOR`
最後等到得番四個人四枝咪先至有得唱..
果陣果四個人仲係有佢係度..
佢以為自己靚歌王?!

唱完之後我同佢返屋企
佢話'唉!唱到聲沙早知我地就唔好唱咁耐啦
實際上我地個個都係唱得幾首
得佢係真係唱哂全場LOR
所以而家我地都唔會叫佢去唱K..

K小雯
~超憎LALA的無間度~

文章數 : 33

回頂端 向下

發表 由 趙仔 周六 6月 14, 2008 2:18 pm

K小雯 寫到:你地講果d野我都差唔多全部經歷過
但係最黑人憎就係霸咪

我同佢都唱過兩三次K
好似首首歌都識咁
又以為自己唱得好好聽

佢又係唱左勁耐
佢以為自己靚歌王?!

唱完之後我同佢返屋企

so佢去唱,真係唔好叫我
我唔想再係咁,
同佢唱有撰我的聽覺牙真係
但某人想try同佢唱,
話想睇下佢係唔係真係咁高音,
唱得咁好聽wo!!!
趙仔
趙仔

文章數 : 66
年齡 : 32

http://www.xanga.com/abcxyz_water

回頂端 向下

發表 由 CHING96 周六 6月 14, 2008 3:56 pm

趙仔 寫到:
K小雯 寫到:你地講果d野我都差唔多全部經歷過
但係最黑人憎就係霸咪

我同佢都唱過兩三次K
好似首首歌都識咁
又以為自己唱得好好聽

佢又係唱左勁耐
佢以為自己靚歌王?!

唱完之後我同佢返屋企

so佢去唱,真係唔好叫我
我唔想再係咁,
同佢唱有撰我的聽覺牙真係
但某人想try同佢唱,
話想睇下佢係唔係真係咁高音,
唱得咁好聽wo!!!
佢d所謂高音係格硬黎ga 一d都唔好聽 .. 仲好傷把聲
佢唱歌一d都唔好聽lor

CHING96

文章數 : 36
注冊日期 : 2008-05-31

http://antilala.666forum.tw

回頂端 向下

發表 由 K小雯 周日 6月 15, 2008 10:56 am

邊個係某人..

K小雯

回頂端 向下

發表 由 -ZILL`; 周日 6月 15, 2008 6:14 pm

K小雯 寫到:邊個係某人..
在下 -_-
-ZILL`;
-ZILL`;
~對LALA心存反感的BB~

文章數 : 2
注冊日期 : 2008-06-08
年齡 : 33

回頂端 向下

發表 由 K小雯 周一 6月 16, 2008 8:17 am

你是誰?!

K小雯

回頂端 向下

發表 由 李雞 周一 6月 16, 2008 11:13 pm

K小雯 寫到:有一次我生日成班FD+佢一齊去唱K啦
佢又係唱左勁耐
佢以為自己靚歌王?!

o個次唱k真係有d唔開心,,
我同mandyhui講話"佢好似唱左好耐都唔讓咪"(其實好細聲)
俾佢見到,,
之後佢對住我話"係呀,,,我係唱左好耐呀"=v=
我仲諗住佢講完之後會讓咪= =
點知=___=完全無任何讓咪ge舉動
搞到meimei o個次唱得好少啦 Rolling Eyes

其實同佢唔熟,,
不過就係o個次唱k,,
我對佢ge印象麻麻地~=v=|||
李雞
李雞

文章數 : 3

回頂端 向下

發表 由 NANA** 周二 6月 17, 2008 12:59 pm

聽到都唔肯讓? =v=
唱歌又唔係真係好聽wor
byebye 啦佢 - -

個次我都係度嫁可??
NANA**
NANA**

文章數 : 20
注冊日期 : 2008-06-09

回頂端 向下

發表 由 K小雯 周二 6月 17, 2008 4:07 pm

係呀..不過你要去上小提琴班所以早走左

K小雯

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章