*{[(League of Against La! La!)]}*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

韓國語...lala學

5 posters

向下

韓國語...lala學 Empty 韓國語...lala學

發表 由 Natalie 周三 7月 23, 2008 3:37 pm

LALA學Korean Surprised

AT monday~~&&&
thursday~~

我想LALA是為SUPER JUNIOR去學 Cool
以後我們千萬不要在她面前說韓文...如果我們說錯 Crying or Very sad ....她會改正我們的錯誤 Laughing

因為lala....她以為自己........識了所有的kOREAN........haha Laughing Laughing Laughing Laughing
Natalie
Natalie
~超憎LALA的無間度~

文章數 : 23
注冊日期 : 2008-06-05
年齡 : 31

回頂端 向下

韓國語...lala學 Empty 回復: 韓國語...lala學

發表 由 CHING96 周三 7月 23, 2008 4:21 pm

好彩唔係日文=]
韓文超難聽 .. match晒佢 ...
真心對韓文冇興趣因為真係真心覺得好難聽=]

CHING96
~超憎LALA的第二大領袖~

文章數 : 36
注冊日期 : 2008-05-31

http://antilala.666forum.tw

回頂端 向下

韓國語...lala學 Empty 回復: 韓國語...lala學

發表 由 趙仔 周三 7月 23, 2008 6:17 pm

韓文學左都用唔到la,
佢認為佢可以同super JUNIOR講咩.....
我都冇興趣...
趙仔
趙仔
~超憎LALA的超級頭號大首領~
~超憎LALA的超級頭號大首領~

文章數 : 66
注冊日期 : 2008-06-04
年齡 : 32

http://www.xanga.com/abcxyz_water

回頂端 向下

發表 由 YANKI:*) 周四 7月 24, 2008 1:11 am

韓文 @@
咪成日 "chom" xDD
佢 "chom" 埋我個份 ~~
佢滾 LA....
之前又係度懶日文勁......
講日文.....會叻得過我同 CHING !?!?
邊個聽得多 D 呀......
依家又懶韓文勁......
我夠識兩句 LA....
飯講黎講去都係 sarangheayo(我愛你)~~
我睇"宮"識妃宮娘娘(pi gong mama)點講 tim la....xPPPPPP
佢之前咪又係跟我睇"宮"~
又係度懶熟咁同我討論....
SHIT.....
YANKI:*)
YANKI:*)
~超憎LALA的第三大領袖~
~超憎LALA的第三大領袖~

文章數 : 11
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

發表 由 CHING96 周四 7月 24, 2008 7:29 pm

YANKI:*) 寫到:韓文 @@
咪成日 "chom" xDD
佢 "chom" 埋我個份 ~~
佢滾 LA....
之前又係度懶日文勁......
講日文.....會叻得過我同 CHING !?!?
邊個聽得多 D 呀......
依家又懶韓文勁......
我夠識兩句 LA....
飯講黎講去都係 sarangheayo(我愛你)~~
我睇"宮"識妃宮娘娘(pi gong mama)點講 tim la....xPPPPPP
佢之前咪又係跟我睇"宮"~
又係度懶熟咁同我討論....
SHIT.....

佢最好多d講日文等我得閒就串下佢XDDDD 我超衰XD

CHING96

文章數 : 36
注冊日期 : 2008-05-31

http://antilala.666forum.tw

回頂端 向下

發表 由 K小雯 周五 7月 25, 2008 2:48 pm

嘩`佢以為自己好勁嗎?!

K小雯

文章數 : 33
注冊日期 : 2008-06-03

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章